Bemiddeling

Capriolus Contemporary Ceramics

Ger J.M. de Ree

Adres Galerie
Groot Emiclaer 153
3822 TL Amersfoort

Telefoon / E-mail
+31 33 465 54 50
+31 6 21871144
deree@capriolus.nl

Wij bemiddelen

Een van de diensten van Capriolus Contemporary Ceramics is de bemiddeling bij aankoop en collectieopbouw voor particulieren en bedrijven. Hierbij kunt u gebruik maken van de expertise van het bedrijf op het gebied van de keramiek van 1880 (art nouveau) tot heden.

Bemiddeling voor particulieren

Wij ontvangen graag zoekopdrachten voor werk van een bepaalde kunstenaar en/of een kunstwerk met specifiek opgegeven eisen en kenmerken.

Voor meer informatie over Wij Bemiddelen neem met Capriolus Contemporary Ceramics contact op.

Bemiddeling voor bedrijven en instellingen

Heeft u wel eens overwogen uw kantoor met kunst in te richten? Om een bepaalde identiteit uit te stralen of om een plezierige werkomgeving te creëren? Capriolus Contemporary Ceramics bemiddelt in kunstaankopen voor bedrijven en instellingen. Daarbij kan ook uit een selectie van vitrine- en sokkelleveranciers worden gekozen.

Advisering bij het samenstellen van een collectie

Tijdens een eerste kennismaking zal Capriolus een inventarisatie maken van de wensen en wordt het budget van de opdrachtgever besproken. Aan de hand daarvan kan een keuze gemaakt worden uit objecten in de galerie of besloten worden om keramische kunst elders – bij galerieën of kunstenaars aan te kopen.

Meer informatie

Voor meer informatie over Bemiddeling neem met ons contact op.