Diensten Capriolus

- keine -

Diensten Capriolus

Capriolus Contemporary Ceramics is specialist op het gebied van internationale keramische kunst uit de twintigste eeuw. Zowel bij taxaties als bij aan- en verkoop kunnen wij u van grote dienst zijn.

Wij taxeren

Voor taxaties van keramiek uit de art nouveau / art deco periode, van werk van studio pottenbakkers en van objecten van de na-oorlogse unica keramisten komen wij graag met u in contact. Voor meer informatie: Taxatie.

Wij kopen aan

Indien u een keramisch object wilt verkopen omdat u er geen affectie (meer) mee hebt of omdat u kleiner gaat wonen, neem dan contact met ons op. Voor meer informatie: Aankoop.

Wij verkopen voor u

Bij de verkoop van kunstwerken zijn vaak aanzienlijke sommen gemoeid. De kunstmarkt is niet zo transparant en vol valkuilen. U bent daardoor als particulier in het nadeel. Door de jarenlange ervaring van Capriolus Contemporary Ceramics kent het bedrijf de kunstmarkt – en in het bijzonder die van de keramische kunst - als geen ander en kunt u een zo objectief mogelijk advies verwachten. Voor meer informatie: Verkoop.

Wij bemiddelen

Een van de diensten van Capriolus Contemporary Ceramics is de bemiddeling bij aankoop voor particulieren en bedrijven. Hierbij kunt u gebruik maken van de expertise van het bedrijf op het gebied van de keramiek van 1880 (art nouveau) tot heden. Voor meer informatie: Bemiddeling.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u het beste met ons contact op.